NiCK nnd

NiCK – membru fondator al proiectelor N&D & No RuleS

In 1999 lanseaza primul videoclip al proiectului N&D – Vino la mine cu care ajunge Nr.1 in toate topurile din Romania, ulterior fiind declarata cea mai buna melodie a anului 2000(premiile industriei muzicale)
Urmeaza o perioada istorica atat pentru artist cat si pentru industria muzicala din Romania 1999 – 2003 in care nu mai cedeaza locul 1 din nici un top al radiourilor romanesti, cu piese ca: Nu pot sa uit(melodia anului 2001/premiile industriei muzicale) Vreau sa plang(cea mai buna melodie dance 2002/gala premiilor muzicii dance) Nu e vina mea(cel mai bun proiect dance 2002/premiile industriei muzicale) Nu vreau sa te pierd(2003) Nu ma lasa(cel mai bine vandut album dance) etc…
Este numit: Fabrica de hituri din Romania

In 2004 lanseaza primul album solo „Combinatii”. Primul single extras este NiCK feat Alex – Noaptea, urmat de single-ul care sa si titlul albumului, NiCK feat Musa – Combinatii.
Apoi, in 2009 pune bazele unui nou proiect muzical, No RuleS cu care imbina genurile deep & tech house. Primul single al proiectului „Funk you all”, patrunde rapid in topurile radiourilor de specialitate ajungand Nr. 1 in foarte scurt timp de la lansare.

Artistul imbratiseaza cariera de deejay pentru o perioada indelungata de timp, lansand single-uri de nisa ca: I wanna see the light, Inside, In the club, Me and you, It will be alright, etc.
In 2015 revine la comercial sub titulatura NiCK nnd cu single-ul „Rad plangand”.
Incepand cu 2016 se retrage in studio si promite un nou album de exceptie, reinventat si foarte fresh, la care lucreaza si in prezent.